23.02.2021 17:00 - 19:30

Institut für Bildungsforschung und PädagogInnenbildung

Web: https://bildungsforschung.uni-graz.at/de/institut/arbeitsbereiche-und-zentren/empirische-bildungsforschung/events/

Anmeldung bis 18.02.2021, 23:59

The transformative potential of doctoral networks in teacher education

Webinar

This webinar brings together the knowledge and experiences of experts who participated in the creation of doctoral networks in teacher education in different world regions to discuss the value of and organisational challenges related to the estabilshment of such networks in an international comparative perspective. The following questions will guide the expert talks and panel discussion:

• What is the value of doctoral networks in teacher education?

• How can these networks contribute to the goals of internationalisation of education and excellence in scientific research?

• Which are the main challenges facing the organisation of such doctoral networks?

• What are the topics that research on teacher education should be engaged with in the next decade?

Kontakt

Institut für Bildungsforschung und PädagogInnenbildung Vasileios Symeonidis 06765474656